De Jong Sports behaald veel prijzen in Amsterdam,

26-03-2018

Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 25 maart veel prijzen gewonnen tijdens de 2e open USC Cup Nunchaku Do kampioenschappen in Amsterdam

Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 25 maart veel prijzen gewonnen tijdens de 2e open USC Cup Nunchaku Do kampioenschappen in Amsterdam.

Het team van Rene de Jong wist maar liefs 18 prijzen te winnen.
Met een zeer sterk team vertrokken zij naar Amsterdam. Je kon je inschrijven voor 4 onderdelen.
Ricardo de Jong was in topvorm en won 3x Goud, ook Morgen van Rheenen verkeerde in een goede vorm hij wist drie prijzen te winnen.

In totaal won Sportschool De Jong Sports 8x Goud, 3x Zilver en 7x Brons.

 

Kumite (sparren)
Lengteklasse-1m55 B  De dag begon goed voor het team van René de Jong, de eerste prijs van de dag werd gewonnen door Stijn Bon, hij behaalde een knappe derde plaats dit was zijn eerste toernooi.

klasse-1m55 A  De eerste titel voor het team ging naar Morgan van Rheenen, een uitstekende prestatie  in een zeer sterk deelnemers veld, teamgenoot Daan Bartels won het zilver.
Deze twee toppers gaan het nog ver schoppen bij de WK.

klasse-1m65  De tweede titel  ging naar Jim Cable een zeer sterke vechter van het team van De Jong Sports.

Dames klasse -1.65
Marissa de Jong werd knap 2e en Sita Waterbeek werd 3e

Senioren -1m75
In deze klasse ging het Goud naar Sjoerd Leinberger

Klasse -1.85 B
Dion Waterbeek won hier het Brons het was voor Dion zijn eerste toernooi in de senioren klasse.

De langste lengte klasse + 1m85 werd ook overtuigend gewonnen door De Jong Sports Ricardo de Jong werd kampioen, hij won al zijn partijen op een zeer indrukkende wijze.

Kata Heren
Marissa de Jong uit Beinsdorp deed mee met de heren klasse een uitdaging voor haar omdat ze bij de dames vrijwel alle kata’s wint, maar ook bij de heren werd ze kampioen.
Jeroen Mense werd 3e

Freestyle  junioren In deze klasse won Morgan van Rheenen het Goud, Daan Bartels het Zilver en Adam Reed het Brons een top prestatie van de drie leden van de Jong Sports.

Freestyle senioren/experts
De grote favoriet Ricardo de Jong maakte zijn favorieten rol waar hij liet een prachtige freestyle zien met zeer hoge cijfers een dik verdiende overwinning.

Best of The Best
Alle grote toppers van alle lengte klasse deden mee in deze speciale klasse, door een eerlijke loting werden de wedstrijden bekend gemaakt, het was een afval race 1x verliezen en je licht eruit.

Uiteindelijk kwam Ricardo de Jong in de finale, hij won die partij op een magistrale wijze zo pakt Ricardo zijn derde Gouden titel.

 

Ik ben dan ook een zeer tevreden coach, ik kan ook heel erg genieten van de onderlinge sfeer echt geweldig.